Моят чейнджър си чете най евтините дискове на 42 записвани и досега не съм имал случай да не тръгне някои. Може би като се позацапа оптиката и почва да дава ядове с бързозаписаните ментаци.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с аудио диск
Collapse
X
-
Чааак днес стана нещо....Тук из къщи бяха останали некви дискове но марка неква, узбекистанка и о Боже........!!!!! Стана! Не можах да повярвам!!!!!!!!! За тва пекнах и още един (те бяха общо 2) и втория стана. Са съм поръчал 30 хахахахах ма нема как! Марката е AXXESS.
Comment
-
Първоначално публикувано от leshoiad Покажи съобщениеЧааак днес стана нещо....Тук из къщи бяха останали некви дискове но марка неква, узбекистанка и о Боже........!!!!! Стана! Не можах да повярвам!!!!!!!!! За тва пекнах и още един (те бяха общо 2) и втория стана. Са съм поръчал 30 хахахахах ма нема как! Марката е AXXESS.
Alfa Romeo is a wonderful way of life!
Comment
-
Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщениеБраво знаех си че е от дисковете много са претенциозни тия цейнджъри !!!
Comment
-
Първоначално публикувано от vlahov_74 Покажи съобщениеKолега,що не си купиш един FM трансмитер и една флашка и ще си не само "пей сърце" а "пей и играй сърце"Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Колега и аз с дискове дето съм записвал преди време нямам проблеми и измислени и реномирани марки, при новите дискове има един проблем което може да е причината като се замисля, че напоследък СД-ари с по-малка от-8ма скорост на писане не мога да намеря-на алфата чете дискове писани на 2-ра със сигурност за 4-та не съм сигурен...ти от нерото може да му даваш ниска скорост ама той самия диск ако не я поддържа...просто тогава бяха други стандартите...според мен ако намериш дискове на които пише 2х - ще стане работата...пробвай стига да намериш аз не виждам напоследък такива...
Comment
-
Първоначално публикувано от Telerig Покажи съобщениеКолега и аз с дискове дето съм записвал преди време нямам проблеми и измислени и реномирани марки, при новите дискове има един проблем което може да е причината като се замисля, че напоследък СД-ари с по-малка от-8ма скорост на писане не мога да намеря-на алфата чете дискове писани на 2-ра със сигурност за 4-та не съм сигурен...ти от нерото може да му даваш ниска скорост ама той самия диск ако не я поддържа...просто тогава бяха други стандартите...според мен ако намериш дискове на които пише 2х - ще стане работата...пробвай стига да намериш аз не виждам напоследък такива...И скороста на записване при нормално качествен носител няма никакво значение за скоростта на четене
Целия проблем при колегата идва от комбинацията некачественна записвачка кофти дискове и капризния чейнджър.
Даже по склонен съм да мисля че записвачката е кофти и на по некачественни дискове скапва "power zone" сектора от което те стават неизползваеми в стандартен плейър
Нали не забравяте през цялото време че примерно пайнер мюзик не ползват много качественни подложки просто им е добра записващата матрица
---------- Post added at 22:42 ---------- Previous post was at 22:38 ----------
Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщениеВерно е... на 2ра стават супер а на 4та и 8ма има прескачане.Last edited by Bobo; d.m.y г., 01:41.0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от mr.kostov Покажи съобщениеКолеги, извинявайте малко ивън темата, имате ли представа какъв телефон трябва за колата, че това устройство в подлакътника не става за Нокиа
Comment
-
Първоначално публикувано от mr.kostov Покажи съобщениеКолеги, извинявайте малко ивън темата, имате ли представа какъв телефон трябва за колата, че това устройство в подлакътника не става за Нокиа0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
Comment